Ompelut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulumieltä, osa 1

Kääk, kuinka aika rientää, joulukuu on kohta puolivälissä ja joulun ompelukset ihan vaiheessa! Noh, toisaalta tohinaa on ollut niin, että eipä kyllä ole ehtinyt päivittää mitään :(

Yhdessä hyväntekeväisyysprojektissa kaivataan lapsille lahjoja köyhään maahan. Minulla sattui olemaan noita Mamman 90-luvun puuvillakankaita turhankin isoja paloja tilkkutöihin, joten isoimmat joutivat ilontuojiksi. Samoin Autokorjaamoa oli turhan reilu pala jemmassa, sekin pääsee auringon lämpöön jollekin lapselle.


Autokorjaamo pääsi sortseiksi, raitakankaista hameet sekä kukkakangas halterneck-mekoksi. Näissä vyötäröllä kuminauha eli menevät monen ikäiselle. Sinipinkin hameen helmassa heppakuva.Kuva turhan keltainen, mutta olkoon. Hame ja Karvis-sortsit.


Satsi valmistui näppärästi. Sortseissa ihan kaavakin jostain "ompelen lapselle"-kirjasta, hameet ovat sattumanvaraisia suorakaiteita, mutta testasin tyttärellä, että päälle sopivat. Kuminauha on sen verran pientä, että oli itseltä jääny käyttämättä ja hyvä, kun kangaspino pieneni... eikä vaatekaappikaan täyty yhtään! Win-win!

Kaiken kukkuraksi tytär olisi halunnut hamoset itselleen, toivottavasti kelpaa muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti