Ompelut

maanantai 6. lokakuuta 2014

Betonista tunika!

Taas on uusien kujeiden aika! Tällä kertaa kyse on vaatekaapin uudistuksesta, sillä tämä täti laihtui koon verran tämän vuoden aikana eikä siellä ole kovin monta pitkähihaista! T-paidat tulikin väännettyä uusiin kesän aikana.

Oma tyyli taitaa olla viimein lähellä löytymistä, tykkään simppelistä, kauniista, rennosta ja talvisävyisenä väreistä sopivat valkoinen, musta, harmaa, kirkkaat laivastovärit ja pastellit. Tästä lähdetään.

Loppuelämäni puvuston eka vaate on Onion 2035-pohjasta väännetty betonitunika, jossa katseenkiinnittävä ja huijaava 2-in-1 leikkaus. Etupalat siis yhdistetty ja leikattu kaaren muotoon, kaulan alla oleva vaakasuora osuus n. 20 cm pitkä.  Takaosan leikkaus on vaakasuora. Palat on vain saumuroitu, ei ole mitään tukisysteemejä tai kumpparia välissä muuten kuin olalla. Ihana mustavalkoinen betonitrikoo Käpyseltä, rakastuin! Valkoinen trikoo Eurokankaan pakalta.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Rento ja tyylikäs samaan aikaan!

  VastaaPoista
 2. Aivan sairaan hieno! Ihana tuo kankaiden yhdistelmä ja loistava keksintö tuo yläosan leikkaus.

  VastaaPoista
 3. Ja unohtui sanoa, et onnea laihdutuksesta! :) Näytät kyllä hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Pakko nyt tulla vielä tännekin kehumaan hienoa mekkoa :). Tämä menee kyllä heti testiin kun keksin, että mistä kankaasta tämän tekisin! Onnea uudelle vaatekaapille!

  VastaaPoista