Ompelut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Terveisiä Laneilta!

Tervetuloa ompelulaneille! .. Öö.. mikä se on? Kotvan kuulosteltua ja mietittyä.. ja isännän kanssa aikatauluja katsoneena huomasin ilokseni ilmoittautuvani. Enkä kyllä katunut, korkeintaan harmitti, että tämä oli vasta eka kertani!

Pari huonetta täynnä koneita, saumureita, ompelukoneita ja pari peitetikkikoneita näkyi. Lattiat täynnä ihania kankaita, jatkojohtoja, kaavoja ja lehtiä. Piirongin päällä osallistujien vaihtokangaspinot. Keittiön tiskillä terveellistä ja epäterveellistä herkkua, pannussa kahvia. Paljon iloisia naisia. Ilmassa neuvoja, ideoita ja ... mukavaa koneensurinaa :)

Lauantaina keskityin Baby born -nukenvaatteisiin kera ompelukoneen. Etsin kankaan, leikkasin, ompelin mekon ja vaipan. Päivä meni hurauksessa!Sunnuntaina olin varautunut, ja surautin lapsille paidat valmiiksi leikatuista kankaista saumurilla. Vain pojan pääntien ja helman huolittelu jäi kotiin. Tytön paita Fancy mix pidennetyllä helmalla (kankaat Kestovaippakauppa), pojan takuuvarma Papana. Tämä Traktorikangas oli maannut tovin kangasloorassa kaverikangasta odottaessa, mutta nyt Lanien hengessä kaverit löytyivät.Vaihturina annoin mm. muutamia vetoketjuja, takaisin sain harkkahousumatskuja, apinakangasta ja sinistä autokorjaamoa. Kaavoiksi piirtelin muutaman Baby Born asun odottamaan. Ja ideoita tuli tosiaan ropisemalla. Kiitos kaikille ihanille! Kiitos ja kohta uudelleen, toivon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti