Ompelut

torstai 20. helmikuuta 2014

Salaiselle ystävälle

Ompeluryhmän ystävänpäivävillityksenä oli salaiset ystävät. Mukaan haluaville tuli s-postina salaisen ystävän osoite, kokonumeroita ja pari toivomusta/tykätty asia. Itselleni pläjähti ihan tuntematon nimi ja kohteissa tyttö ja kouluun menevä poika, ei lapsellisia vaatteita. KÄÄÄK. Tytölle jotain söpöä, mut entäs poika??? Yritin käydä blogissa vakoilemassa, mutta kuvat eivät näkyneet minulle. KÄÄK!

Konsultoin Annea (Yksi pieni käsityöblogi), jolla on kouluikäinen poika, ja selvisi, että dinosaurukset  voisi olla cool. Mistään ei löytynyt tähän hätään mitään järkevää kangasta. Joten päätin painaa sellaista. O-ou...

Ensin kokeilen lapsen dinosauruskirjan sabluunaa.. liian vähän väriä ja huono kuva.. 2-veen mielestä se oli krokotiili. Ja eikun uutta miettimään. Lopulta netistä löytyi kuvia, jotka piirsin näytöltä läpi: Lentolisko ja tyrannosauruksen jalanjälki. Sopivan pelottavaa tyrannosaurusta ei löytynyt, joten valmis dino on yhdistelmä monesta omilla lisäyksillä. Räyh! 

Piirsin valopöydällä kuvat kontaktimuoviin, suojus irti ja muovi kankaalle. Nyt käytin tarpeeksi väriä, jolloin mustasta tuli peittävä. Hihoihin laittelin jalanjälkiä, jolloin paita näyttäisi sivultakin jännältä. Etuosa näytti vajavaiselta, taiteilin itse jonkinlaisen palmukasvin alanurkkaan, vähän perspektiiviä lisäämään. Ohjeen mukaan silitin kuvat 5 min. kuumalla raudalla.

Poika oli hoikka, joten piirsin Ottobre More Grey paidan 128 cm pituudella ja 120 cm leveydellä. Näytti kapoiselta.. ja sitten alkoi pelottaa, tuliko turhan pieni. Resoriksi mustaa, ja tadaa, valmis. 

Tytölle valikoitui muffinssitrikoota, siitä pipo framilonsivulla ja päälle pitsirusetti. Pipo valmistui niin äkkiä, että tavallaan yllätyin, kun pojan paitaan kului koko viikon illat :)

Kuulemma ovat tykätyt ja melkein kai sopivatkin :) En muistanut jännittää meille tullutta pakettia lainkaan, kun tämä vei ajatukset ihan täysin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti