Ompelut

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pelkistetty paita metallimiehelle

Tämä "teos" muhi kauan.. halusin tehdä jotain vaatetta miehelleni, jolla pelkistetty maku. Kankaassa ei saa olla kuosia, sen pitää olla neutraalin värinen tai sitten sen pitää metallibändin fanipaita. Kangas ei saa joustaa, muttei olla kudottukaan, ja pitää olla pehmeä...sellainen löytyi sentään paikallisesta, tummanharmaa napakka trikoo.

Luonnokseen ilmestyi kerran viikate.. alitajunta yritti iskeä kuvan alle jotain tekstiä viikatemiehen seuraamisesta, mutta eräs espoolaisbändi on sen jo käyttänyt. Sen sijaan Iron Maidenin "Run to the Hills"-biisissä kertosäkeessä on lause "Run for your life". Miehen selkä oli huonossa kunnossa viime vuonna, ja hän sai sen paremmaksi ensin kävelemällä ja sitten juoksemalla.. Run for your life - Juokse henkesi edestä - Juokse terveytesi takia.

Mies hyväksyi kuvaluonnoksen sellaisenaan. Itse kankaan paino kesti yllättävän kauan - 3 kk - sillä ensimmäinen sabluuna ei ollut peilikuva ja se meni roskikseen ja kangas ufolaatikkoon.. kunnes kaivoin viikko sitten esiin uudella innolla. Netin ompeluryhmän haaste sai paidan viimeistelyn ja ompelun valmistumaan odotettua nopeammin :)Lisäksi otin käyttöön vanhan viholliseni - kaksoisneulan. Uusi kone, kalliimpi neula -combo onnistui. Mies totesi, että "tää on eka sun tekemä paita, joka näyttää paidalta" :D
4 kommenttia: