Ompelut

perjantai 8. elokuuta 2014

Bloom, lohikäärmetulen keiju!

Tyttäreni on tykännyt Winx-keijuista jo pari vuotta pienestä iästään huolimatta. Aluksi pelkästä tunnusmusiikista, mutta viime vuoden tyttö on telkkuhetkensä halunnut suureksi osaksi omistaa tämän keijukuusikon seikkailuille. Keijut kun taikavoimillaan estävät pahojen noitien suuruudenhullut aikomukset ja neiti muistaa pitää huolen, että vanhemmatkin tietävät, kuka on Waltor ;)

Kun epähuomiossa menin lupaamaan tyttärelleni, että teen minkä asun hän ikinä haluaa, hän ilmoitti, että Bloomin! Ohoh. Auts. Hetken mietin, että mitä sitä tulikaan luvattua ja ehdotin hörhelömekkoa, mutta tytär oli järkähtämätön. Bloomin asu. Selvä se.

Asun suunnittelu alkoi silityskalvojen ostolla Pikkupiltistä ja trikoon hakemisella paikallisesta. Tähän väliin käytettiin tovi pohdiskelua, jänistystä, ei-tästä-kyllä-mitään-tuu-meininkiä, mutta säännöllinen kysely "äiti, koska saan sen asun?" pakotti pitäytymään luvatussa ja todistaa tyttärelle (ja itselle), että äitiin voi luottaa. Hehe. Lopulta ompelujumin hellittäessä elokuun lämmössä piirsin  kaavat, leikkelin ja ompelin. Eikä edes kauaa mennyt. Vai johtuiko se hyvästä suunnittelusta? Kaavassa on poolokaulus OB:n Dear Prudencesta, muuten omaa suunnittelua, hame OB:n Funny stripes, kaava2. Vaikeuksia tuotti lähinnä miettiminen, miten vähäpukeisen keijun asun saa muutettua naamiaskelpoiseksi pienelle tytölle.. Onnistuinko?

No, siellä se tytär nyt ulkona taistelee näkymättömiä vihollisia vastaan. Lohikäärmetuli! Sisäinen liekki!

Meidän Bloom ja Charmix
Winxien Bloom

1 kommentti: