Ompelut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ninjojen kokoontuminen!

Tosiaan, tyttäreni tutustui hiihtolomaviikolla Lego Ninjagon maailmaan ja sinne jäi, ainakin mielikuvituksen osalta! Neiti suunnittelee ninjasta itselleen ammattia ja äidin pitää tietenkin puvustaa tytär. Ninjajutut hänelle esittelivät Annen (Yksi pieni käsityöblogi) pojat ja kun ilmestyi sopivasti ninjakangas, niin nämä äidit napsuttelivat heti tuota asiaankuuluvaa materiaalia. Saman kankaan tilaaminen samalla kertaa sai meidät aikuisetkin hassuttelemaan, joten päätimme postata blogitkin vielä samaan aikaan ;)

Myös tyttö tykkäsi kankaasta, onhan sillä tyttöninjallakin punaiset vaatteet, ja tässäkin on punainen ninja. Kuosi oli vahva, joten kokonaan siitä en halunnut tytölle paitaa. En myöskään tunikaa, joten uusi kaava piti etsiä. Kokeilin Fall basicia 4/13c ja se sopi kyllä mielestäni hyvin tähän. B-mallista otin taskun vielä punaisesta ninjasta ja laitoin helmaan, siinä voi kantaa vaikka Lego-tyttöä ;) Neiti valitsi (hyvin) resoriksi keltaisen.

Ninjat kokoontuivat viettämään hetken neidin (vai Nyanko se oli?) 7-vuotissynttäriä mutakakun merkeissä ja jatkoivat piilosilla ja ninjojen piirtelyllä. Saatiinhan väki ihan linssinkin eteen (hetkeksi). Sai tyttö aivan ihanan lahjan, jonka Anne jo blogissaan esitteli, hiuspannan ja laukun setin, Ninjalogoilla tietty! Samasta osoitteesta löydät tänään poikien paitojen tarinan!
1 kommentti:

  1. Kyllä on vienyt Lego Ninjagot mukanaan teidänkin tytön :D Ninjat rulez!

    VastaaPoista