Ompelut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Nukenvaategarderobi

Siskoni toi joulun jälkeen kassin kankaanpaloja, toivomuksena tyttärilleen nuken vaatteita. Sisareni on koulutukseltaan muotoilija ja hänellä on vahva oma pelkistetty tyyli, joten kynnys oli korkea.. mutta toisaalta leluvaatteita nämä ovat.


Muutama meni jo joululahjaksi, eli mekko ja shortsiasu pitäisi vähintään saada kasaan. Lisäksi nukeilla oli valmiina bodyt ja talvilasketteluasut. Pikku hiljaa alkoi syntymään vaatetta.. Osa kaava SK:n muutamista numeroista, ja toiset kirjasta, joiden mallit suoraan Baby Born-nukelle. Unipuvun kaavan tein itse.Eli tällainen kavalkadi lähtee neideille leikkeihin..

Vaaleanpunainen velour kääntyi oloasuksi, keskelle 90-luvulta "baby"merkki sopii paremmin kuin nyrkki silmään. Olalla nepit, housuissa kuminauhat aukoissa.


Kaksi liivimekkoa SK:n kaavalla, sekä pinkki huivi. Harmaat sydämet jo leikeltynä valmiiksi kassissa.

Minkeestä (i-ha-nan pehmoinen) turkki, vaikka kauppareissulle :)


Nämä kankaat ylimääräisiä Mamman varastolta.. housut vanhasta Marimekon paidasta leikatuista hihansuista ja bisneksiin jakkupuku..


Tyttöjen iltatoimia helpottamaan, kun nukeillekin voi pukea unipuvut :)

Toivottavasti kelpaavat!

1 kommentti:

  1. Aivan ihania, varsinkin tuo keltaruudullinen mekko, turkki ja tuo chanel-tyyppinen jakkupuku! Näihin nuken vaatteiden tekemiseen koukuttuu kyllä niin helposti :)

    VastaaPoista